Vagyonvédelem, riasztóberendezés kitűnő árakon!    Rendeljen széfet, páncélszekrényt Nemzeti Dohányboltjába!    Üzemorvosi szolgáltatás munkavállalóinak.    Biztosítás nélkül hagyta a trafikban a bútorokat, árukat? Ne tegye!    Ellenőrzőlista - Most pályázóknak !

Üzemorvosi szolgáltatás

paragrafus2A vonatkozó szabályok elég egyszerűek: Önnek, mint munkáltatónak, – aki munkavállalót szervezett munkavégzés keretében foglalkoztat -, a 89/1995 Kormányrendelet és a 27/1995 NM rendelet alapján minden munkavállalója számára foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatást köteles biztosítania.

shutterstock_131122526Munkavállalói a munkábaállást követően 15 napon belül üzemorvosi felülvizsgálaton kell részt vegyenek. Ez a nap pedig egyre közelebb…

Megkerestük azt a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatót, aki Önnek a legjobb ajánlatot adta.

vektoros-logo copyA Hungária Med-M Kft. magyar tulajdonú vállalkozás, mely kettős tevékenységet végez.

Saját budapesti egészségügyi központjának erőssége a szellemi-és fizikai dolgozók, a computeres munkakört betöltő dolgozók és a menedzserek teljes, komplex egészségügyi ellátása, kezdve a foglalkozás-egészségügyi ellátástól, az egészségpénztári egészségterv készítésén és orvosi javaslaton át egészen a topmenedzser szűrésekig. A központi rendelő címe: 1135 Budapest, Jász utca 33-35.

Ugyanakkor az ország több mint 150 városában és településén szerződött orvos partnerével együttműködve – szervezett szolgáltatói hálózatként, egységesen magas szakmai színvonalon, a jogszabályok naprakész követésével – látja el az üzemorvosi feladatokat.

A szerződött orvosok településeinek listáját itt tekintheti meg >>

A kiírt tenderen a Nemzeti dohányboltokat üzemeltető vállalkozások számára a Hungária Med-M Kft adta a legjobb ajánlatot.

Foglalkozás-egészségügyi ellátás díjai:

Csak dohánytermék forgalmazása esetén, élelmiszer termékek nélkül
(Itt EÜ. kiskönyv nem szükséges)

  • Budapesti vizsgálat a központi rendelőben:  4.400 Ft
  • Vidék vizsgálat a legközelebbi településen:  5.700 Ft

Ha Ön élelmiszer termékeket is forgalmaz:
(Itt EÜ. kiskönyv köztelező! A vizsgálatra tüdőszűrő leletet is kell vinnie munkavállalóinak!)

  • Budapesti vizsgálat a központi rendelőben:  5.400 Ft
  • Vidék vizsgálat a legközelebbi településen:  6.700 Ft

Plussz szolgáltatásunk: ha Ön július 15.-ig szerződést köt a hálózat üzemorvosainak szolgáltatásaira, az Ön trafikjaiban kötelezően elékészítendő munkahelyi kockázatelemzést (melyet pl. a honlapon egy szakmérnöktől szintén megrendelhet) a szerződött üzemorvos külön díjfizetés nélkül ellenjegyzi Önnek!

A szerződött orvosok településeit itt tekintheti meg >>

Amennyiben meg szeretné rendelni partnerünk szolgáltatását, ezt a legeszerűbben igényének elküldésével teheti.

Ajánlatkérés

Örülünk, ha a ebben a fontos üzemorvosi szolgáltatásban is segíthettünk Önnek!