Vagyonvédelem, riasztóberendezés kitűnő árakon!    Rendeljen széfet, páncélszekrényt Nemzeti Dohányboltjába!    Üzemorvosi szolgáltatás munkavállalóinak.    Biztosítás nélkül hagyta a trafikban a bútorokat, árukat? Ne tegye!    Ellenőrzőlista - Most pályázóknak !

Távoktatás

Intenzív értékesítői munka, megnövekedő személyes és szakmai felelősség!

Az elmúlt évek során láttuk és tapasztaltuk, hogy felértékelődik az értékesítő munkatársak szerepe. Fokozottan igaz ez azokra a kollégákra is, akik tulajdonosként, alkalmazottként a pult mögött állva végzik munkájukat a fogyasztók kegyeinek elnyeréséért.

A Nemzeti Dohányboltokban dolgozó munkatársaink képzése hagyományos  tréning módszerekkel, sem az  idő- és munkabeosztásuk, sem a személyes részvételt kívánó képzések magasabb költsége miatt nehezen, vagy egyáltalán nem oldható meg.
Amíg egy személyes részvételű tréning részvételi díja fejenként 20 – 30.000 Ft/nap körül mozog, nem említve a közlekedéssel, esetleg szállással ellátással járó többlet kiadásokat, addig az internet alapú távoktatás (on-line, vagy e-learning) ennek a töredékéért biztosít  fejlesztési, fejlődési lehetőséget.

Nézd meg on-line távoktatási programunk eízelítőjét csatlakozz  jelenleg térítésmentes kezdeményezésünkhöz.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=aEjRFOB7LqQ&rel=0&vq=large’]

Bevezető beszélgetés : Célok és miértek

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=J8cL5gZcoe0&rel=0&vq=large’]

A polcképekről röviden