Vagyonvédelem, riasztóberendezés kitűnő árakon!    Rendeljen széfet, páncélszekrényt Nemzeti Dohányboltjába!    Üzemorvosi szolgáltatás munkavállalóinak.    Biztosítás nélkül hagyta a trafikban a bútorokat, árukat? Ne tegye!    Ellenőrzőlista - Most pályázóknak !

Riasztóberendezés, vagyonvédelem

A trafik folyamatos működése során az egyik legfontosabb az Ön számára az üzlet vagyonvédelme, a riasztóberendezés kiépítése és távfelügyelete.

 

biztonsági kameraA legjobb referenciákkal, gyakorlattal és képességekkel rendelkezők vagyonvédelmi cégek közül kiválasztottuk a trafikosok számára legmegfelelőbb ajánlatot készítő partnerünket.

Az ajánlatok külön tartalmazzák

  • a vagyonvédelmi rendszer (riasztóberendezés),
  • a videokamera és képrögzítő berendezés kiépítésének ajánlatát, és
  • külön ajánlást adunk a távfelügyeleti szolgáltatásra.

security-officer-jobÖn szabadon választhat, hogy a riasztóberendezése csak Önnek jelezzen-e egy sms-ben a be- és kikapcsolásról, vagy a riasztásról, vagy kéri, hogy ezt egy diszpécser is figyelje.

Kérhet kivonulásos szolgáltatást, amelyben a diszpécser riasztás esetén a meghatározott időn belül járőrt küld az Ön üzletéhez

A megrendelés oldalunkon már megismerheti  szerződött partnerünk ajánlatát!

 Egy távfelügyeletre bekötött modern riasztóberendezés felszerelésével Ön jelentős beruházás költségét (más kiegészítő mechanikai védelmi berendezés felszereltetésének szükségesség) takaríthatja meg!

A vagyonvédelem területén is számíthat ránk.