Vagyonvédelem, riasztóberendezés kitűnő árakon!    Rendeljen széfet, páncélszekrényt Nemzeti Dohányboltjába!    Üzemorvosi szolgáltatás munkavállalóinak.    Biztosítás nélkül hagyta a trafikban a bútorokat, árukat? Ne tegye!    Ellenőrzőlista - Most pályázóknak !

Működtetés

A trafik folyamatos működtetése számos tennivalót jelent. Biztosítás, könyvelés, riasztórendszer távfelügyelete, pénzszállítás, HACCP rendszer kiépítése, rendszeres felülvizsgálata, tűzoltókészülék rendszeres érvényesítése, tűzvédelmi és munkavédelmi képzés, munkahelyi munkavédelmi kockázatelemzés elkészítése…

Teendők, amelyek közül számos feladatot érdemes külső szakemberre bízni!


 

imageBiztosítás. Gondoljon csak arra, hogy még mielőtt megnyitná üzletét mennyi mindent fog elhelyezni az újonnan kialakított Nemzeti Dohánybolt helységében.

Kezdje a vállalkozását a saját biztonságának megteremtésével! A trafikok számára legjobb konstrukciót összeállító biztosító ajánlata a megrendelés oldalunkon keresztül érheti el!

 


 

shutterstock_54460885Egy trafik megnyitásához munkavédelmi és tűzvédelmi megbízott szakértőt kell bevonnia, új munkatársait első alkalommal tűz- és munkavédelmi oktatásban, később folyamatos időszakos képzésekben kell részesítenie.

El kell készíttetnie a munkahelyi kockázatelemzést, rendszeresen el kell végeztetnie a tűzoltókészülés érvényesítését, a rágcsáló és rovarirtást, a HACCP megfelelőség tanúsítását…

 


 

shutterstock_70139659Működése során az egyik legfontosabb folyamatos tevékenysége a vállalkozás könyveltetése lesz.

Együttműködő partnerünk a leendő Nemzeti Dohányboltok igényeire optimalizáltan önálló, trafik-központú könyvelő irodát alakított ki a legnagyobb gyakorlattal rendelkező munkatársai bevonásával.

Kedvező könyvelési ajánlatunkat a megrendelés oldalunkon érheti le.

 


 

biztonsági kamerasecurity-officer-jobA trafik működése során az egyik legfontosabb az Ön számára az üzlet vagyonvédelme, a riasztóberendezés kiépítése és távfelügyelete.

A legjobb referenciákkal, gyakorlattal és képességekkel rendelkezők vagyonvédelmi cégek közül kiválasztottuk a trafikosok számára legmegfelelőbb ajánlatot készítő partnerünket.

Ismerje meg ajánlatát a megrendelés oldalunkon!

 


 

A hatályos jogszabályok alapján Önnek, mint munkáltatónak minden alkalmazottja számára biztosítania kell az üzemorvosi szolgáltatást.

Az egészségügyi szolgáltatást nyújtó együttműködő partnerünk nem csak az Ön munkavállalóinak kötelező szolgáltatását biztosítja, hanem az Ön  családjának is magas színvonalú egészségügyi szolgáltatást nyújt!

Ismerje meg ajánlatunkat a megrendelés oldalunkon!

 

 


 

shutterstock_83827753Pénzügy, biztosítás, munkavédelem, oktatás, HACCP rendszer kiépítés és karbantartás, könyvelés, üzemorvosi szolgáltatás…

Nem ismerünk olyan vállalkozót, aki mindezt maga képes elvégezni, de ismerjük azokat, akik elvégzik ezt Önnek!

 

Keresse ajánlatainkat a megrendelés oldalunkon!

 


 

Összefoglaló a legfontosabb szolgáltatásaink kínálatából:

 • Bankszámlavezetésre vonatkozó tanácsadás
 • Pályázatfigyelés, pályázatírás
 • Vagyonvédelmi szolgáltatás, riasztó távfelügyelete
 • Készpénz szállítás közvetítése
 • Munkavédelmi megbízotti szolgáltatás.
 • Munkahelyi kockázatelemzés elkészítése, bizonylatolás
 • Első és időszakos megújító munkavédelmi oktatási szolgáltatás
 • Tanácsadó biztosítása, közreműködés munkavédelmi ellenőrzések és esetleges munkabalesetek kivizsgálása során, telefon ügyelet e területen
 • Tűzvédelmi megbízotti szolgáltatás
 • HACCP rendszer kiépítése és karbantartása, tanúsítvány kiadása
 • Tanácsadó biztosítása, közreműködés ÁNTSZ ellenőrzések során, telefon ügyelet e területen
 • Üzem- és családorvosi szolgáltatás