Vagyonvédelem, riasztóberendezés kitűnő árakon!    Rendeljen széfet, páncélszekrényt Nemzeti Dohányboltjába!    Üzemorvosi szolgáltatás munkavállalóinak.    Biztosítás nélkül hagyta a trafikban a bútorokat, árukat? Ne tegye!    Ellenőrzőlista - Most pályázóknak !

Küldetésünk

 trafik nyitásVERSENYBEN MARADNI!

A trafiktörvény életbelépésével Magyarországon új kereskedelmi csatorna jött létre. A dohánytermékek kiskereskedelmét átrendező törvény lehetőséget teremtett és teremt új szereplők, vállalkozások számára.

A Trafik.hu (Dohánybolt Ellátó Kft.) az elmúlt hónapokban a szárnyukat próbálgató új kiskereskedőket abban segítette, hogy megnyissák, felszereljék üzleteiket. Megújuló honlapunk segítségével a továbbiakban, abban is segítséget nyújtunk partnereinknek, vállalkozó társainknak, hogy a tények és piaci mechanizmusok megismerése, jobb megértése révén a jelenben hozhassák meg a jövőjüket meghatározó döntéseket.

A Trafik.hu tulajdonosai maguk is évtizedes és aktív dohányipari tapasztalattal rendelkeznek a dohányipari termékek nagy- és kiskereskedelme terén. Jelenleg is üzemeltetnek, illetve koordinálnak Nemzeti Dohányboltokat. 

 

trafik nyitásLehetséges, hogy a Nemzeti Dohányboltokat üzemeltető vállalkozók között akár nagy számban lehetnek olyanok is, akik eddig nem szereztek dohánytermék kiskereskedelmi gyakorlatot és tapasztalatokat.

Több esetben az is előfordulhat, hogy a koncessziót nyert pályázók eddig semmilyen vállalkozási tevékenységet nem folytattak.

Ugyanakkor az is tény, hogy egy új üzlet berendezése, megnyitása és üzemeltetése még  gyakorlott kereskedők számára is komplex, embert próbáló  feladat!

 

 …de a segítségünkkel megoldható!slider1

Hónapok óta dolgozunk azon, hogy azon, hogy biztosítsuk saját vállalkozásaink sikeres működését. Örömmel osztjuk meg tapasztalatainkat és lehetőségeinket kollégáinkkal.

Számíthat segítségünkre!

Regisztráljon, csatlakozzon közösségünkhöz, vegye igénybe szolgáltatásainkat, fordítsa saját hasznára eddigi munkánkat!