Vagyonvédelem, riasztóberendezés kitűnő árakon!    Rendeljen széfet, páncélszekrényt Nemzeti Dohányboltjába!    Üzemorvosi szolgáltatás munkavállalóinak.    Biztosítás nélkül hagyta a trafikban a bútorokat, árukat? Ne tegye!    Ellenőrzőlista - Most pályázóknak !

Rólunk

TrafikA trafiktörvény életbelépésével 2013 július elején Magyarországon egy új kereskedelmi csatorna jön létre és erősödik meg.

A trafiktörvény szövege és szelleme miatt a 2013 júliusától működő Nemzeti Dohányboltokat üzemeltető vállalkozások közül várhatóan sokan nem rendelkeznek a szükséges dohánytermék kiskereskedelmi gyakorlattal, ismerettel és tudásbázissal. Az is tény, hogy egy új üzlet, trafik nyitása és eredményes üzemeltetése komplex, bonyolult feladat.

A Trafik.hu küldetéseként felvállalta, hogy a felkutatja és versenyezteti a leendő Nemzeti Dohányboltok kiemelt beszállítóit, megkeresi számukra a legjobb ajánlatokat. Meggyőződésünk és tapasztalatunk, hogy a koncessziós pályázatok nyertesei számára előnyt biztosítunk azzal, hogy felkészültünk kollégáink, a trafikosok segítésére. 

 

Ismerd meg tevékenységünket, vedd igénybe térítésmentes szolgáltatásainkat, fordítsd saját hasznodra eddigi munkánkat, tapasztalatunkat!

Regisztrálj, legyél a partnerünk,
vigyük közösen sikerre új vállalkozásodat is!

trafik

Dohány.lap.hu | Wikipedia-Dohány | Wikipedia-Cigaretta | Hvg.hu-Trafiktörvény