Vagyonvédelem, riasztóberendezés kitűnő árakon!    Rendeljen széfet, páncélszekrényt Nemzeti Dohányboltjába!    Üzemorvosi szolgáltatás munkavállalóinak.    Biztosítás nélkül hagyta a trafikban a bútorokat, árukat? Ne tegye!    Ellenőrzőlista - Most pályázóknak !

Kartonbútor rendelőlap

A trafikok számára kifejlesztett kartonbútor család öt elemből, háromféle bemutató polcból és kétféle pultból áll. Kérjük először tanulmányozza a bútorok leírását, a képekre kattintva kinagyíthatja azokat. A rendelését a lap alján kialakított részen rögzítheti!

IMG_0418

A kartonbútorok egységes natúr színben, lapra szerelten rendelhetőek. A szállítás minden esetben zárt dobozban történik, a polcszállító doboz tároló kapacitása 3 db lapra szerelt polc, a pultszállító doboz tároló kapacitása 3 db lapra szerelt polc.

A szállítódobozok (1.800-2.000 Ft) és a csomagszállítás (futárszolgálat tarifája szerinti) árát a termék ára nem tartalmazza, a rendelés visszaigazolásakor beszálító partnerünk tájékoztatja Önt a szállítás pontos költségeiről is!

Figyelem! Jelenlegi információink szerint a megrendelések beérkezését és az előleg/foglaló megfizetését követően a bútorokat 10-14 napon belül tudják beszállítóink átadni Önnek!

A bútor összeállítása egyszerűbb, mint hinné! A csomagban könnyen érthető összehajtogatási útmutató is van. Tapasztalataink szerint két személy kb. 10-12 perc alatt tud összeállítani egy-egy kartonbútor elemet.

Ha kíváncsi az összeállítás folyamatára tekintse meg ezt a kis filmet:

[youtube]n5ywTaDLWF0#![/youtube]

A rendelhető elemek:

IMG_04131. TDC cigaretta bemutató polc,
40 cigaretta, vagy
35 dohány facinghez.
Nettó 9.980 Ft/db.

 • Méretek: 62 cm (Sz.) x 30 cm (Mé.) x 182,5 cm (Ma. – korona nélkül) 208,0 cm (Ma. – koronával)
 • 5 db döntött, cigaretta tárolására szolgáló polcfelülettel, ahol a pultvonalon lévő alsó bemutató döntött polc alkalmas a tasakos dohány bemutatására is.
 • 1 db íves felső korona elemmel.

IMG_04172. TDD dohány bemutató polc
Nettó 9.850 Ft/db.

 • Méretek: 62 cm (Sz.) x 30 cm (Mé.) x 182,5 cm (Ma. – korona nélkül) 208,0 cm (Ma. – koronával)
 • 4 db vízszintes, tasakos dohány tárolására szolgáló polcfelülettel, ahol a felső két polc kisebb távolsággal tasakos dohány, szivarka, az alatta lévő két polcfelület a nagyobb, zacskós, hengeres dohányok bemutatására alkalmas.
 • 1 db íves felső korona elemmel.

IMG_03413. TDE egyéb termékeket bemutató polc.
Nettó 9.890 Ft/db.

 • Méretek: 62 cm (Sz.) x 30 cm (Mé.) x 182,5 cm (Ma. – korona nélkül) 208,0 cm (Ma. – koronával)
 • 6 db vízszintes, egyéb termékek tárolására szolgáló polcfelülettel,
 • 1 db íves felső korona elemmel.

IMG_9841cs4. TDP pult zárt felületű pult.
Nettó 16.950 Ft/db.

  

 • Méretek: 80 cm (Sz.) x 55 cm (Mé.) x 90 cm (Ma.)
 • 1 db belső polclappal, impregnált lappal, impregnált lábazati résszel

Nagy üveges pult5.TDV üveges tetejű vitrines pult
Nettó 25.900 Ft/db.

 • Méretek: 80 cm (Sz.) x 55 cm (Mé.) x 90 cm (Ma.)
 • 2 db belső polclappal, 1 db magas 3/3 fiókkal, 2 db alacsony 1/2 fiókkal, natúr színben, impregnált lappal, impregnált lábazati  résszel, élcsiszolt üveglappal, lapra szerelt formában.

Rendelhető tartozékok:

 

6. CF8 Egy csomagban 8 db (1 polclapot megtöltő) normál cigaretta tárolására alkalmas kartonból hajtogatható fiókocska. Egy db TDC polchoz az 5 polcra 5 csomag rendelélse javasolt. (nettó 480 Ft/csomag)

7. DF7 Egy csomagban 7 db (1 polclapot megtöltő) normál tasakos dohány tárolására alkalmas kartonból hajtogatható fiókocska. Egy db TDC polchoz az 5 polcra 5 csomag rendelélse javasolt. (nettó 480 Ft/csomag)

IMG_04118. TAR Tároló doboz polc pultvonala alá.
Nettó 2950 Ft/db.
A tároló doboz pontosan illeszkedik a TDC polc alsó részébe, onnan kivehető, pakolható. Visszahelyezve fióknak, vagy zárt ajtónak látszik. Csak a TDC polchoz ajánljuk, a TDD és a TDE polcok esetében a szerkezeti kialakítás miatt nem tolható be a frontfelület síkjáig!

 

Kartonbútorra vonatkozó megrendeléseit az info@kartondesign.com email címen várjuk.

Köszönjük a megrendelését!