Vagyonvédelem, riasztóberendezés kitűnő árakon!    Rendeljen széfet, páncélszekrényt Nemzeti Dohányboltjába!    Üzemorvosi szolgáltatás munkavállalóinak.    Biztosítás nélkül hagyta a trafikban a bútorokat, árukat? Ne tegye!    Ellenőrzőlista - Most pályázóknak !

Alapadatok rögzítése

Tisztelt Partnerünk!

 

A weboldalra történt korábbi egisztrációja lehetővé tette, hogy böngésszen az oldalakon. Az ilyen regisztrációk során nem kellett vizsgálnunk, hogy látogatóink valós neveket használtak-e, illetve nem kértünk egyéb személyes adatokat.

Amennyiben Ön tőlünk, mint egy koncesszió nyertese szolgáltató, vagy beszállító partnereinktől rendelni kíván fontos, hogy rendelkezésünkre álljanak az Ön valós adatai, amelyek a megrendeléseken, visszaigazolásainkon, a szállítási szerződésekben és számlákon szerepelhetnek.

Ezen adatait nem tesszük közzé, azokat kizárólag az Ön megbízása (kitöltött megrendelése) alapján az indokolt mértékben továbbítjuk az Ön konkrét megrendelésének részeként!

Kérjük töltse ki pontosan az alábbi mezőket:

A *-gal jelölt mezők kitöltése most kötelező, a nem jelölt mezők kitöltésére a számlázásig bezárólag később is lehetősége lesz!
  • A weboldalra történt korábbi regisztrációnál megadott név. Amennyiben nem látható, kérjük lépjen be vagy regisztráljon oldalunkon.


  • A weboldalra történt korábbi regisztrációnál megadott e-mail cím. Amennyiben nem látható, kérjük lépjen be vagy regisztráljon oldalunkon.


  • Formátum: +36-30-123-4567  • ISZ, Város, utca, házszám


  • pld.: 123456789


  • Formátum: +36-30-123-4567Tovább a Trafik adatok rögzítéséhez>>

Regisztrált felhasználó belépése
 Emlékezzen rám  
Regisztráció
*Az ÁSZF-et elolvastam, és elfogadom
*Kötelezően kitöltendő mező